Behöver du en snickare?

Hejsan mina vänner som jag har här på bloggen. Det är soligt i Vetlanda idag och jag ska snart åka till jobbet på bilverkstaden. Det blir många inlägg om bilar men inte idag, för idag ska jag skriva om att jag har vänt mig till en snickare, du kan läsa mer här.

Innan jag hade vänt mig till denna snickare, hade det varit jobbigt för mig när jag behövde jobba på huset. Jag har alltid varit ovanligt intresserad av bilar och mekanik och det är därför jag blev bilmekaniker. Men när det kommer till bygg och renovering är jag inte alls lika bra och kan villigt erkänna att jag inte får till det på ett bra sätt och då ska ni ändå veta att jag har försökt. Jag har alltid varit bra på att ta hand om bilar, men när det kommer till hus så är det inte alls min starka sida. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att jobba som snickare eller i något annat liknande yrke, för det är är inte för mig. När jag skulle renovera så var det bättre att anlita professionell hjälp och jag kom då i kontakt med det här företaget via en kollega som även han vänt sig till dem och han hade bara positiva saker att säga. Jag bestämde mig då för att prova och det är jag glad för idag. De har gjort ett fantastiskt jobb på mitt hus och det ser verkligen ut som nytt igen, klart man måste betala lite extra för det, men det är värt pengarna. Jag skulle rekommendera alla mina vänner och bekanta till denna snickare om ni behöver en, ni kommer inte bli besvikna!

Det är allt för idag, ha det gott! Men redan i morgon kommer jag att skriva ett par nya inlägg så missa inte dem!